Miklavžev oratorij za otroke

5. November 2016

Dogodki

[Facebook] [Twitter] [Email]

OtrokaDragi otroci in starši! Naglo se bliža praznik našega priljubljenega svetnika, svetega Miklavža. Z animatorji že snujemo oratorijski dan in se veselimo srečanja z vami.

Miklavžev oratorij bo v soboto, 3. 12. 2016. Namenjen je predšolskim otrokom in otrokom do 6. razreda. K maši, ki bo ob 15. uri, igrici in obdarovanju ste vabljeni vsi otroci, tudi tisti, ki se celotnega oratorija ne boste udeležili.

Dnevni red oratorijskega dne:
10.00 prihod otrok
10.15 začetek Pojdi in tudi ti tako delaj (kateheza, delavnice …)
13.00 kosilo
14.30 priprava na sveto mašo
15.00 sveta maša v cerkvi (vabljeni vsi starši), po maši igrica (zaigrala jo bo Vera in luč) in obisk sv. Miklavža, ki bo obdaril otroke, ter sklep oratorijskega dne.

Prispevek za darilo je 15 €, ki ga lahko oddate v pisarni v času uradnih ur. Prosimo vas, da pri maši ob darovanju prostovoljno prispevate tudi za stroške oratorijskega dne (kosilo in material za delavnice). Prijavite se čim prej, a najkasneje do ponedeljka, 18. novembra, preko
E-PRIJAVNICE ali v pisarni (informacije po 14. uri: s. Petra 041-932-100 ali petra.mohorko@rkc.si). S hitro prijavo boste Miklavžu olajšali delo.

Otroci, s seboj prinesite copate in toplo obutev, kajti del dneva bomo preživeli tudi zunaj. Juhuhu, kmalu bo sveti Miklavž tu!

Ljubljana, 30. 10. 2016 br. Stane Bešter, župnik, s kateheti

Komentirajte