Slovesna akademija ob 50-letnici župnije in zahvala (FOTO, PREZENTACIJA)

23. December 2012

Dogodki, Naša župnija

Slovesna akademija ob 50-letnici župnije in zahvala (FOTO, PREZENTACIJA)
[Facebook] [Twitter] [Email]

Na slovesni akademiji smo se v župnijski cerkvi zbrali župljani, se spomnili vseh naših dosedanjih župnikov in se jim zahvalili. Akademijo je zasnoval Peter Bergant izvedli pa so jo številni sodelavci iz aktivnih skupin v župniji. Skupine, ki jih v naši župniji deluje veliko, so se na k kratko predstavile. Večer je minil v sproščenem vzdušju ob prigrizku v župnijskem domu.

Fotogalerija

Več fotografij

Foto: Matjaž Maležič

Prezentacija

Pripravila: Marinka Čerin

 

ZAHVALA župnika in kaplana ob sklepu jubilejnega leta

Dragi bratje in sestre, ob sklepu jubilejnega leta se vam vsem želim iskreno zahvaliti za vaše zavzeto in velikodušno sodelovanje v življenju in delovanju naše župnije na vseh področjih. Najprej vsem posameznikom in družinam za molitev, duhovno življenje in prizadevanje, vsem starejšim, bolnikom in trpečim za »življenjsko daritev in molitev«, vsem bratom duhovnikom, redovnikom, redovnicam in dejavnim laikom.

Posebno zahvalo izrekam članom župnijskega pastoralnega in gospodarskega sveta, sodelavcema v župnijski pisarni, katehistinjam, mladim animatorjem pri oratorijih in mladinskih skupinah, avtorjem kulturnih prireditev, mežnarjem in mežnarici Vidi, vsem sodelavcem župnijske Karitas, vsem čistilkam in krasilkam, redarjem, pritrkovalcem, ministrantom, zborovodjem, organistom in pevcem, vsem voditeljem skavtskega stega Ljubljana – 4 in bratovščini odraslih skavtov, še posebej članom odbora za jubilejno leto, za župnijski dan, za zbornik, za akademijo in za sklepno slovesnost z razstavo…

Vsem in vsakemu posebej najlepša hvala in velik Bog povrni za vse.

 br. Stane Bešter, žpk. in br. Matej Štravs, kpl.

, ,

Komentirajte