Ste bili med počitnicami kje v gorah?

11. Avgust 2010

Zanimivosti

Ste bili med počitnicami kje v gorah?
[Facebook] [Twitter] [Email]

Gore, ki jih imamo v Sloveniji v izobilju so čudovit kraj. So kraj sprostitve, so kraj rekreacije, so kraj kjer … smo – morda tudi zaradi občutka višine – tudi bližje Bogu.

Kje ste bili kaj letos? Pošljite nam nekaj (največ 5!) fotografij in par besed o tem kako so vas navihnile.

Aleš Čerin

,

Komentarji: 2 Responses to “Ste bili med počitnicami kje v gorah?”

  1. pbastic1 Says:

    Slovenske planote, hribi, planine in gore so po lepoti res vsega spoštovanja vredne. Kar zvabijo nas v svoja naročja. Dostikrat nas primamijo s svojimi čari in kar pozabimo ter podcenjujemo njihovo zahtevnost. Veliko užitkov nam lahko pričarajo, pa tudi težav. Ne pustimo se presenetiti in pojdimo v njih kraljestva dovolj fizično pripravljeni – tudi v težjih vremenskih razmerah. Te pa se v gorah manj predvidljive. Bodite torej primerno utrjeni, opremljeni, obvešeni o vremenskih razmerah in ne hodite nikoli brez sopotnika. V neznanem okolju se ravnajte po smerokazih, da ne zaidete na brezpotja brez izhoda.
    Želim vam trden popotniški korak in veliko nepozabnih, lepih doživetij! Da, v tem lepem Stvarstvu smo res še bliže Bogu. Zahvalimo se mu za to milost!

  2. Aleš Čerin Says:

    @pbastic: Lepo ste tole povedali. Res moramo biti bolj previdni, četudi vemo, da nesreča ne počiva. Tudi ne – na videz – manj nevarnih poteh.

    Kam so pa vas letos kam vodile gorske poti? Ali pa kaj imate še v načrtu za letos? Sam se skupaj z otroci in sestro podajam na Loško planinsko pot.


Komentirajte