Loading Dogodki

« All Events

  • Ta dogodek je minil.

Koncert Zavoda ŽIV!M ponovno na spletu – 2X

10. aprila 2021

Zaradi velikega zanimanja Zavod ŽIV!M ponavlja koncert z zanimivimi gosti. Res dobro narejen spletni koncert odličnih glasbenikov in navdihujoča pričevanja.

Dve ponovitvi: 10. april 2021, ob 10.00 in ob 20.00.

Nastopajoči na Glasu življenja so:

  • Jera in Miha Novak – mladoporočenca, ki sta nas z dvema prikupnima pesmima, nežnostjo in s svojo mladostjo odprla za nekaj lepega, skrivnostnega, nekaj, kar se sluti, ki je še skrivnost.
  • SoulGregArtist in Nina – par, ki je sam šel skozi težko preizkušnjo izgube otroka, ki je imel redko gensko bolezen. Čas, ki so ga preživeli skupaj, je bil prepojen z ljubeznijo, mali Viljem Julijan pa jima še danes daje navdih tako za njuno dobrodelnost v Društvu in Skladu Viljem Julijan kot pri ustvarjanju njune profesionalne glasbe. Skupaj s podpornima članoma so napolnili dvorano z glasbo, v kateri se je čutila neverjetna moč življenja, ki je močnejše od smrti.
  • Marko Nzobandora – član naše ekipe Zavoda ŽIV!M in mož Katarine, ustanoviteljice Zavoda. Hkrati je glasbenik, ki je pred kratkim izdal svojo prvo zgoščenko. S pesmijo Luč življenja nas je spomnil na čudovit trenutek začetka vsakega novega življenja, ki prinaša Luč.
  • Primož Križaj – pevec, prostovoljec Zavoda ŽIV!M in mladi očka, ki s svojo pesmijo nagovarja svojega sina in z njo lahko spodbuja predvsem mlade očete, kako pomembno je to, kar dajo svojemu otroku, kako ga usmerjajo.
  • Grega Strajnar oz. Odkloplen Grega – glasbenik ritmično-duhovne rock glasbe, mož in oče dvema hčerkama in dvema sinovoma. Najstarejša med njimi je Evelin, ki je otrok s posebnimi potrebami. Z ženo Hano sta skupaj delila z nami pričevanje, kako živi njihova družina.
  • Marcos Fink – argentinski Slovenec in vrhunski operni pevec je s svojim mogočnim glasom delil z nami dve lepi ljudski pesmi. V svojem pričevanju nam je pokazal trdnost spoštovanja in veselja do življenja, kar je prejel že v domači družini in nato prenesel naprej. Za tem je stal tudi v različnih razpravah med svojimi pevskimi sodelavci.

Večer simpatično povezujeta Katarina Nzobandora in Dušan Poslek. Posebno pa smo hvaležni snemalcem Damjanu Pančurju (zvok) in Matjažu Fegušu z ženo Barbaro (slika), ki so prevzeli največji napor dneva in vztrajno pilili nastope, da so posneti res vrhunsko.

Velik prispevek koncertu so s svojo dobro voljo, potrpežljivostjo in profesionalnostjo dali tudi glasbeniki Mladen Bijeljac na basu, Miha Friedrich na bobnih in Luka Brnjić na harmoniki in klavirju.

Vir: Spletna stran Zavoda ŽIV!M

Podrobnosti

Datum:
10. aprila 2021

Prizorišče

Spletna stran Zavoda ŽIV!M
Spletna stran:
https://www.zavod-zivim.si/

Organizator

Zavod ŽIV!M

Podrobnosti

Datum:
10. aprila 2021

Prizorišče

Spletna stran Zavoda ŽIV!M
Spletna stran:
https://www.zavod-zivim.si/

Organizator

Zavod ŽIV!M