Loading dogodki

« All Events

Začetek Exodus 90

17. januarja 2022 - 17. aprila 2022

Možje in fantje povabljeni v Exodus 90 – devetdeset dnevni duhovni program, ki po zgledu Jezusovega življenja vključuje: molitev, askeze in bratstvo.

Moški, ki si želijo duhovne rasti in pridobiti večjo svobodo, se zberejo v skupini, ki jo imenujemo bratstvo (možje smo bratje Jezusa Kristusa in s tem tudi bratje med seboj) in jo sestavlja od 5 do 7 moških.

Zakaj

  • Skoraj vsi možje, ki prihajajo v Exodus 90, iščejo nov nivo svobode. Spoznali so, da niso tako svobodni, da bi lahko ljubili svoje družine in Boga ter jim služili, kot bi morali. Toda bodimo natančnejši. Na kakšen način smo možje nesvobodni?
  • Zasvojeni smo na mnoge različne načine, ko smo odvisni in nezdravo navezani na šport, elektronsko pošto, mobilne naprave, delo, televizijo, video vsebine, video igre, hrano, alkohol, kavo in kajenje, denar, trgovanje z delnicami, novice, domača opravila, javno podobo, moč, nadzor, hobije, igre na srečo, materializem, lenobo, aktivizem in samovšečnost.
  • V našem času pa najbolj izstopa zasužnjenost mož s pornografijo in samozadovoljevanjem.
  • Exodus 90 je priložnost, da se možje odpremo Božjim milostim in s pomočjo molitve, askez in bratstva zaživiš svobodno življenje.

Kako

  • Do 17. januarja poišči od 5 do 7 mož, prijavite se v program in začnite živeti drugače.
  • Več informacij tule ali piši na: support@exodus90.com ali telefon: 031 298 442 (na mail in telefon odgovarja Boštjan Čerin)

Podrobnosti

Začetek:
17. januarja 2022
Zaključek:
17. aprila 2022

Organizator

Exodus 90 Slovenija
E-naslov:
support@exodus90.com
Spletna stran:
https://exodus90.com/sl

Podrobnosti

Začetek:
17. januarja 2022
Zaključek:
17. aprila 2022

Organizator

Exodus 90 Slovenija
E-naslov:
support@exodus90.com
Spletna stran:
https://exodus90.com/sl