Loading Dogodki

« All Events

  • Ta dogodek je minil.

Župnijsko romanje v Medžugorje – ODPADE

27. aprila 2020 - 30. aprila 2020

Od ponedeljka 27. do četrtka 30. aprila 2020

Romanje bo vodila naša župljanka Petra Črnivec, ki že vrsto let vodi romanja v Medžugorje. Duhovno spremljanje romanja br. Matej Štravs.

Prvi dan (27. 4.): Popoldne bomo obiskali Sarajevo, kjer si bomo ogledali cerkev sv. Antona, nato bo prosti čas za kosilo v lastni režiji (čevapčiči), in ogled Baščaršije. Proti večeru bomo obiskali Mostar, kjer bomo imeli sveto mašo v cerkvi sv. Petra in Pavla. Sledi ogled mesta in mosta čez Neretvo. Nato odidemo v Medžugorje, kjer nas bo čakala večerja.

Drugi in tretji (28. in 29. 4.): Dva dni bomo v Medžugorju, kjer bomo obiskali Križevac, Crnico (kdo od starejših lahko ta obiska izpusti), prisluhnili bomo različnim pričevanjem, seveda pa bo čas tudi za osebno molitev.

Obiskali bomo tudi kraj Šurmance, (podružnica Medžugorske župnije), ki je od Medžugorja oddaljen 9 km, kjer je cerkev Božjega usmiljenja, ki ima relikvije sv. Favstine Kovalske in sv. Janeza.

Četrti dan (30. 4.): Po jutranji sv. maši v Medžugorju se bomo odpravili proti domu.

Cena: Cena romanja je 140 eur za odrasle, za otroke do 3 leta 50 eur. Za otroke od 3. do 10. leta 95 eur. Ob prijavi plačate 50 eur kavcije. Ob prijavi otroka plačate 30 eur kavcije.

Cena vključuje prevoz, vodenje, razlaga uradnega vodiča iz Medžugorja, tri nočitve v Medžugorju v neposredni bližini cerkve, večerjo prvi dan, zajtrk in pozno kosilo drugi in tretji dan in zajtrk četrti dan. Za romanje potrebujete veljavno osebno izkaznico in veljavno kartico evropskega zdravstvenega zavarovanja.

Prijave: Prijavite se lahko v župnijski pisarni, kjer tudi plačate kavcijo. Do 1. marca bomo sprejemali prijave le v župniji. V kolikor se do takrat avtobus ne bo napolnil v župniji, bomo prijave odprli še za druge romarje. Lepo vabljeni!

Podrobnosti

Začetek:
27. aprila 2020
Konec:
30. aprila 2020

Podrobnosti

Začetek:
27. aprila 2020
Konec:
30. aprila 2020