V Bizoviku bomo, namesto razdvajanja, ki ga je preveč v slovenskem prostoru, stopili skupaj in vsaj malo olepšali dan vsem tistim, ki skrbijo za bolnike, ki so okuženi s COVID-19. Majhna pozornost. Ampak iz majhnega do majhnega lahko zraste veliko.

Zahvala vsem, ki skrbijo za bolnike

Zmenili smo se, da se jim prihodnji teden zahvalimo. Kdor bi želel na ta način sporočiti, da smo jim hvaležni, naj prinese tisto, kar bi jim rad podaril …

… v ponedeljek, 9.11. med 17. in 19. uro pred trgovino v Bizoviku.

Naslednji dan jim bomo to dostavili. Prinesite predvsem kupljene dobrote: pecivo, kavo, čaj, sadje, … Posebej zaželene so brezalkoholne pijače. Žal, doma narejenega peciva ne smejo sprejemati. Dobrodošli so tudi mesni izdelki in meso.

Dodatne informacije: Peter Bergant 041 858 355 / bergi.peter@gmail.com ali Iva Žnidaršič: 031 362 488 / ivi.znidarsic@gmail.com

Skupaj zmoremo!

Vzpodbuda

Pa še tole za vzpodbudo! Pozabimo na strahove in tesnobo. Najdimo si kaj takega, kar nas bo razbremenilo. Kakšno drobnarijo. Mogoče sprehod in podrsavanje po suhem listju, ali pa samo pogled v modrino zgoraj.

In tihe prošnje v molitvi! Pa radi se imejmo, čeprav ne smemo biti skupaj! Tudi tako, od daleč, velja! Ej, mimogrede. Pomladanska resa že pripravlja popke za novo življenje. Bodo, bodo zvončki in tisti prvi žarki, ki pod drugačnim kotom grejejo naš vsakdanjik.

Lep pozdrav, moji sofarani!

Peter Bergant

Foto: Vladimir FedotovUnsplash

0

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja