Godovi tedna

  • v torek sv. nadangeli sv. Mihael, Gabrijel in Rafael,
  • v sredo sv. Hieronim
  • v petek Terezija Deteta Jezusa
  • v soboto angeli varuhi
  • prihodnja nedelja je 27. med letom, Rožnovenska Mati božja, goduje sv. Frančišek Asiški, ustanovitelj Frančiškovih redov.

Naš brat Ambrož Brezovšek, bo imel večne obljube danes popoldne ob 17h v Vojniku priporočamo ga v vaše molitve.

TRIDNEVNICA pred praznikom sv. Frančiška se začenja v četrtek zvečer. Lepo vabljeni k svetim mašam. V soboto bomo pred večerno mašo ob 18.30 obhajali TRANZITUS ali spomin smrti sv. Frančiška.

Prvi četrtek in petek in sobota so ta teden. Vabljeni k zakramentom. Bolnike na domu bomo obiskali po običajnem sporedu v petek. V soboto ob 18.15 uri bo fatimska pobožnost ob prvi soboti. Pred mašo bo tudi priložnost za spoved.

V mesecu oktobru vabljeni k molitvi rožnega venca, vsaj eno desetko na dan. V cerkvi molimo rožni venec ½ ure pred jutranjo in večerno mašo. Molimo pa ga tudi doma osebno ali v družini.

Kako moliti rožni venec? – navodila

Maša med tednom v Bizoviku bo od četrtka dalje ob 18.00.

TEDEN ZA ŽIVLJENJE, se začenja prihodnjo nedeljo.

SKUPINA ZA KATEHUMENE: Če poznate koga, ki bi se želel pripravljati na zakramente, ga lepo povabite. Prijavite se lahko pri br. Mateju Štravsu.

Naša sosednja – Župnija Kodeljevo vabi k sveti maši na praznik sv. Terezije Deteta Jezusa ta četrtek 1. oktobra ob 19. uri.

Umrla je ga. Saša Simonič, Gozdna pot 10. Pogreb bo jutri ob 14. uri na novih Žalah. Gospod daj ji večni pokoj. In večna luč naj ji sveti. Naj počiva v miru. Amen.

Tisk: na mizici lahko kupite novo Družino, Ognjišče, Mavrico, Božje okolje in ostali tisk.

br. Matej Štravs, župnik

Foto: Miro Meden

 

0

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja